Heras is de norm in buitenbeveiliging. Logisch dus onze producten in veel bestekken terugkomen. Om het u makkelijk te maken zijn bestekteksten hekwerk eenvoudig te downloaden via onze online bestekservice. Hier vindt u ook onze bestekteksten van Heras poorten.

> ga direct naar de online bestekservice

Compleet en actueel

Nooit meer zoeken naar een bestektekst hekwerk of bestektekst poort! Van al onze producten zijn de bestekteksten direct beschikbaar. Dat is handig, want aan al onze standaardproducten en innovatieve oplossingen hangen bijzondere Heras-specificaties. Denk aan zaken zoals maatvoering of de dikte van de zinklaag tot aan de complexe productdetails van aandrijvingen. Door dit goed te omschrijven in bestekteksten maken we uw werk een stuk gemakkelijker.

Conform alle gangbare systemen

Alle hekwerk bestekteksten en poorten bestekteksten hebben we voor u inzichtelijk gemaakt, conform de diverse standaard besteksystemen. Niet alleen zijn de bestekteksten hekwerk en poorten eenvoudig te kopiëren naar bijvoorbeeld MS Word, ook de opbouw volgens Stabu, Raw, Spe-X en de eigen Heras-productbladen zijn direct beschikbaar. Hiermee kunnen bestekschrijvers sneller en beter werken met de specificaties van Heras-producten.

Meer weten over de Heras bestekservice?

Bekijk de online bestekservice of neem contact met ons op voor meer informatie.