Diensten
Menu
Sluiten

Heras beveiligt nieuw Stade Vélodrome Marseille

Heras International is geselecteerd voor de buitenbeveiliging van het nieuw te bouwen Stade Vélodrome in Marseille, dit met het oog op Euro 2016 in Frankrijk.

Het nieuwe Vélodrome de Marseille wordt grotendeels overdekt en krijgt een capaciteit van 67.000 zitplaatsen. Rondom het stadion komen kantoren, een winkelcentrum en twee hotels. Naast hekwerken levert Heras maar liefst 150 poorten van het type Heracles. De opdracht vertegenwoordigt een waarde van circa €250.000.

Oplevering van het nieuwe stadion(gebied) staat gepland voor 2014. Opdrachtgever is de Franse ontwikkelaar Arema. De thuishaven van Olympique, een stadionklassieker uit 1937, moet na realisatie de UEFA elitestatus krijgen, waarmee ook het organiseren van bijvoorbeeld finales van de Champions League mogelijk wordt.

Heras beveiligde eerder stadions in onder meer Londen (Emirates Stadium), Le Mans (MMArena), Genk (Cristal Arena), Amsterdam (Arena), Eindhoven (Philips Stadion) en Arnhem (Gelredome). Recent vond de oplevering plaats van het met iGates beveiligde buitenterrein van Stadion De Kuip in Rotterdam.

heras-velodrome-marseille