Diensten
Menu
Sluiten

Heras installeert eerste iGate

In mei 2011 is de eerste Heras iGate geplaatst. Byenhof AK Techniek BV uit ’s-Heerenberg kreeg de wereldprimeur van deze innovatieve vrijdragende schuifpoort. De iGate werd in februari gepresenteerd op de BouwBeurs. In maart werd de poort onderscheiden met ’s werelds meest prestigieuze designprijs, de red dot award.

De keuze van Byenhof voor de iGate is overigens niet direct verrassend. Het bedrijf is zelf één van de meest gerenommeerde producenten op het gebied van bedrijfsdeuren en gevelbouw in Nederland.

De marktintroductie van de iGate is officieel pas in juli. Toch worden de komende maanden de eerste tien poorten al geplaatst. Heras product manager Edwin van Roessel: “Al op de BouwBeurs was de belangstelling enorm, terwijl het toen nog om een prototype ging. De designprijs heeft de belangstelling aangewakkerd. Het nu al uitleveren van de eerste 10 exemplaren is het bewijs. De markt lijkt niet te kunnen wachten op dit nieuwe high-end product voor perimeterbeveiliging.”

Over de plaatsing bij Byenhof zegt Van Roessel: “De iGate past perfect bij de core businessvan Byenhof. Dat bedrijf ontwikkelt zelf ook maatwerkoplossingen die bijdragen aan de veiligheid en het comfort van bedrijfspanden.”

Innovatie en individueel

De vrijdragende poort iGate is ontworpen door WeLL Design en binnen één jaar ontwikkeld door de R&D-afdeling van Heras. iGate staat voor innovatief en individueel. De afgeronde hoeken zijn nieuw voor (elektronische) schuifpoorten. Led-verlichting geeft de poort een futuristisch uiterlijk en meer veiligheid. Een open/dicht alarmering met flitslicht is standaard geïntegreerd in de poortvleugel. Het ontwerp is doorgetrokken tot de behuizing van de aandrijving en de communicatiezuil. De iGate combineert een innovatief design met talloze mogelijkheden voor een opvallende, individuele afwerking. De paneelvulling is bijvoorbeeld van ieder gewenst uiterlijk te voorzien met een eigen ontwerp of bedrijfslogo. Een ijzersterk visitekaartje van het bedrijf direct aan poort.

_DSC2929

s-Heerenberg kreeg de primeur van de eerste iGate designpoort en siert de entree van Byenhof AK Techniek.

_DSC3265

Led-verlichting geeft de poort een futuristisch uiterlijk en meer veiligheid.

De bijgevoegde fotos zijn vrij van rechten.

Einde persbericht.

Oirschot, juni 2011

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Heras B.V., mevrouw Cindy van den Dungen, Marketingmanager, tel. 06 12 77 68 30 of de heer Edwin van Roessel, Product manager, tel. 06 202 602 82.