Diensten
Menu
Sluiten

Nieuwe uitvoering Orpheus spijlenhekwerk

Per vandaag lanceert Heras haar Orpheus spijlenhekwerk ook in voorverzinkte uitvoering. De toevoeging van dit product is een verdere uitbreiding van het voorverzinkte hekwerk portfolio. De voorverzinkte product range bestaat uit het succesvolle Grence Atlas en Grence Heracles spijlenhekwerk en uit het onlangs geïntroduceerde voorverzinkte Uni Security hekwerk.

Op dit moment verkoopt Heras het Orpheus hekwerk alleen volbad verzinkt en in de combinatie volbad verzinkt en gecoat.
Belangrijk om te melden, is dat dit voorverzinkte hekwerk alle sterkte en corrosie testen doorstaan en voldoet aan de industrienormen voor corrosie bescherming.

Het unieke design blijft ongewijzigd
Orpheus is er als spijlenhekwerk en als schuif- of draaipoort. De basis bestaat uit ronde spijlen welke samenkomen in  een vriendelijk ogend lijnenspel. Orpheus onderscheidt zich in veel opzichten van andere hekwerken. Het past perfect in een omgeving waar veiligheid samen moet gaan met uiterlijk. De staanders en de bevestiging zijn identiek aan andere standaard spijlenhekwerken uit het assortiment. Een hekwerklijn dat de vertrouwde kwaliteiten van Heras, solide, betrouwbaar en bijzonder combineert met esthetische accenten.