Diensten
Menu
Sluiten

Heras Grence: grensverleggend in groen én prijs

Minder CO2 en lagere prijs door unieke techniek

Heras introduceert een nieuwe generatie spijlenhekwerk dat grenzen verlegt op het gebied van duurzaamheid en prijs: Grence. Het resultaat van een nieuwe productietechniek, Heras Stent Technology, die niet alleen zorgt voor een fraaier uiterlijk maar ook voor een fors lagere kostprijs. Bovendien staat de technologie garant voor een veel schoner productieproces.

Internationaal klantenonderzoek door Heras resulteerde in drie bepalende kenmerken waaraan het ideale hek moet voldoen: zo min mogelijk milieubelasting, robuust en toch stijlvol en value for money. Op basis van deze criteria ging Heras op zoek naar het ultieme spijlenhekwerk.

Lassen overbodig

De sleutel tot het succes schuilt in de nieuwe productietechniek: Heras Stent Technology. Deze innovatie maakt lassen overbodig. Lasnaden behoren dus tot het verleden. Dit zorgt, samen met de keuze voor gebruik van voor- in plaats van naverzinkt materiaal, voor een zeer fraai en glad uiterlijk als resultaat. Bovendien is het productieproces minder arbeidsintensief, wat een gunstig effect heeft op de kostprijs. Niet voor niets wordt de productiemethode nu al gezien als de nieuwe standaard voor spijlenhekwerk.

Minder milieubelasting

Grence is het groenste spijlenhekwerk van Heras tot nog toe. Alleen al in de voorbewerking vindt tot 75 procent minder CO2-uitstoot plaats. Bovendien is er veel minder CO2-uitstoot omdat lassen niet meer nodig is. De gehele productie van Grence is energiezuinig, vergt minder transport en minder zink. Dit alles gaat overigens niet ten koste van de kwaliteit. Grence heeft dezelfde garantievoorwaarden als ieder ander Heras-hekwerk.

In alle RAL-kleuren

Grence is het groenste hek van Heras, maar het is leverbaar in vele kleuren. Standaard komt het hekwerk in zeven RAL-kleuren. In overleg zijn alle andere RAL-varianten mogelijk. Het nieuwe spijlenhekwerk is verkrijgbaar in hoogtematen van 1 tot2,5 meteren is goed te combineren met oplossingen uit het Atlas-programma van Heras. Atlas omvat een complete lijn vakwerkelementen, slootwaaiers en draai- en schuifpoorten.