Diensten
Menu
Sluiten

Heras iGate ontvangt nu ook iF design award 2012

Derde bekroning voor innovatieve schuifpoort

Opnieuw internationale erkenning voor de Heras iGate. Na de Red Dot Award en de Excellence Award Goed Industrieel Ontwerp is de markant innovatieve schuifpoort nu ook bekroond met de iF design award 2012.

Heras ontvangt de iF design award in de categorie Product Design. Criteria waren onder meer vormgeving, functionaliteit, afwerking, duurzaamheid, ergonomie en veiligheid. Voor de iF design award 2012 ontving de jury 2.923 inzendingen.

De van oorsprong Duitse iF design award bestaat sinds 1954 en wordt beheerd door iF International Form Design. iF opereert vanuit Hannover, München, Taiwan, Korea en Brazilië. De award is in bijna 60 jaar een symbool geworden voor “uitzonderlijke prestaties in design”.

De iGate designpoort is een co-creatie van Heras en ontwerpbureau WeLL design. De poort is ontworpen door designer Mathis Heller en binnen één jaar ontwikkeld door de R&D-afdeling van Heras.

De iGate is een stabiele poort met een opmerkelijk design en voorzien van tal van maatwerkopties. De afgeronde hoeken zijn nieuw voor (elektronische) schuifpoorten. Led-verlichting draagt bij aan een toekomstvast en futuristisch uiterlijk en zorgt voor veiligheid in poortvleugel en geleidezuil.

iGate in het kort

  • De naam iGate verwijst naar het innovatieve design maar hoofdzakelijk naar de klant als individu. Iedere poort is af te stemmen op de persoonlijke wensen van architect of eindgebruiker.
  • Bijzondere vormgevingsaspecten zijn het ronde design van poort en motorbehuizing, geïntegreerde oplossingen voor veiligheid en verlichting en de te personaliseren vulling.
  • De iGate is een esthetische entree met allure. De uiteindelijke look & feel creëren architect en afnemer zelf, van poortbeplating tot de kleuren van RGB-leds. Dit maakt iedere poort uniek.
  • Met de iGate zet Heras de trend van op het gebouw afgestemde buiteninterieurs door. De schuifpoort is verkrijgbaar in diverse lengte-uitvoeringen, voor 5 tot 9 meter vrije doorgang en in verschillende hoogten.login.heras.com
    www.ifdesign.de

 Noot voor de redactie
Voor meer informatie en aanvullend beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Heras B.V., Dennis Rhoe, marketeer, tel. +31 (0)6 53 89 33 97 of Edwin van Roessel, productmanager, tel. +31 (0)6 202 602 82.

Oirschot, 8 november 2011

Over Heras B.V.

Heras draagt bij aan een veilige omgeving door het ontwikkelen, verkopen, installeren en in stand houden van totaaloplossingen voor buitenbeveiliging van bedrijven en overheden. De Heras-concepten kunnen bestaan uit combinaties van hekwerken, poorten, camera’s, slagbomen, tourniquets, detectiesystemen, toegangscontrole, managementsystemen, service en onderhoud. Heras is een onderdeel van CRH Fencing & Security, Europees marktleider op het gebied van hekwerken en mechanische en elektronische oplossingen voor buitenbeveiliging.