Diensten
Menu
Sluiten

Schiphol en Heras sluiten contract voor beheer schilbeveiliging luchthaven

5-jarige overeenkomst voor buitenbeveiliging

Schiphol en Heras sluiten contract voor beheer schilbeveiliging luchthaven

Schiphol Nederland B.V. en Heras B.V., de specialist in buitenbeveiliging, sloten op 6 januari jl. een contract voor het volledige beheer van de periferie. Dit maakte Heras B.V. op 25 januari 2011 bekend. De overeenkomst geldt voor de duur van vijf jaar, met een optie deze met drie jaar te verlengen. Het contract is het resultaat van een Europese aanbesteding.

Informatie uit de aanbesteding.

Schiphol Nederland B.V. schreef in 2010 een Europese Aanbesteding uit voor de aanbesteding van meerdere percelen. Per perceel leidde dit tot een meerjarige overeenkomst voor het uitvoeren van onderhoud- en beheertaken inclusief eventuele aanpassingen, uitbreidingen en nieuwbouw op het desbetreffende perceel. Heras werd het contract voor perceel 4 gegund voor een periode van vijf jaar met een totale waarde van ca. € 5.000.000,-.

Perceel 4 – Periferie

Het perceel Periferie omvat het onderhouden, beheren, leveren, plaatsen en verplaatsen van alle Assets, die met name worden gebruikt als erfafscheiding tussen publieke en beveiligde gebieden en kunnen zich zowel aan Airside als aan Landside bevinden. Hierbij valt te denken aan hekwerken, poorten en innovatieve beveiligingssystemen.

Strategisch object

Heras richt zich als specialist in buitengewone beveiliging onder meer op de totaalbeveiliging van vitale infrastructuren en strategische objecten. Dennis Gouka, algemeen directeur Heras, ziet in de ondertekening het resultaat van de beweging die Heras sinds lange tijd doormaakt: “De eisen aan buitenbeveiliging worden steeds stringenter. Heras vormde zich het afgelopen decennia om tot een totaalaanbieder in buitenbeveiliging. Van hekwerken tot hightech systemen ontzorgen we in iedere risicoklasse ondernemers en terreinen, van klein tot groot. In de tenderfase werkten diverse onderdelen van Heras in een projectteam nauw samen. Met dit geweldige resultaat als gevolg.”

Voor meer informatie: login.heras.com

Einde persbericht.

Voor meer informatie en/of een verzoek voor beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Heras B.V., de heer Bart Mul, Marketingcommunicatie, tel. 0499 55 12 55.

Oirschot, 28 januari 2011

Over Heras B.V.

Heras draagt bij aan een veilige omgeving door het ontwikkelen, verkopen, installeren en in stand houden van totaaloplossingen voor buitenbeveiliging van bedrijven en overheden. De Heras-concepten kunnen bestaan uit een combinatie van hekwerken, poorten, camera’s, slagbomen, tourniquets, detectiesystemen, toegangscontrole, managementsystemen, service en onderhoud. Heras is een onderdeel van CRH Fencing & Security, Europees marktleider op het gebied van hekwerken en mechanische en elektronische oplossingen voor buitenbeveiliging.