Diensten
Menu
Sluiten

De Rooij – Waalwijk

“Kwalitatief hoogwaardig beveiligingsbeleid”

Transport en logistiek zijn de specialiteiten van De Rooij Waalwijk. De twee werkmaatschappijen die zich hierop toeleggen, namen begin 2009 hun intrek in een nieuw pand met ruimte voor opslag van 18.000 pallets. In het dienstenpakket ligt het accent toenemend op logistieke totaaloplossingen, met up-to-date voorzieningen en een hoge graad van automatisering. “In dit plaatje past een kwalitatief hoogwaardig beveiligingsbeleid. Zo kwam Heras in beeld”, zegt directeur Marcel de Rooij. “Dat de keuze uiteindelijk op Heras viel, was te danken aan de bekende naam en het brede pakket beveiligingsoplossingen.”

Slimme sleutel voor toegangsbeheer op maat

“Wij zijn met Heras in zee gegaan voor de buitenbeveiliging. De buitenschil bestaat uit een 2,5 meter hoog staalmathekwerk met Power Fence en een sensorkabel voor detectie. Verder hebben we schuifpoorten met een slagboom voor overdag, en een intercom waar bezoekers zich melden. Onze eigen mensen kregen een slimme sleutel. Daarop kunnen wij voor iedereen afzonderlijk de toegang tot bepaalde ruimtes programmeren. Ook het alarm en de toegang tot het terrein zijn aan de sleutel gekoppeld. Heras heeft hiervoor de speciale lezers geleverd.”

Effectieve combinatie met camera’s

“Het hele beveiligingssysteem is tot stand gekomen in samenwerking met ons vaste beveiligingsbedrijf. Dat zorgde voor de systemen, de software en de koppeling van de hardware aan het interne beveiligingssysteem. De integratie van de producten van Heras verliep zonder problemen. Daarnaast zijn er camera’s geïnstalleerd, die in combinatie met de Heras-producten voor een zeer effectieve buitenbeveiliging zorgen. Een beveiliging die weer moderner en minder storingsgevoelig is dan onze voorgaande systemen.”

Marcel de Rooij, directeur van De Rooij Waalwijk:

“Wij hebben gezocht naar een oplossing die écht werkt. Natuurlijk hebben we ook naar andere manieren van beveiliging van andere aanbieders gekeken, maar uiteindelijk kwamen we toch uit bij de hekwerken van Heras.“