Het beveiligen van hoogrisico-objecten is een specialisme. De experts van Heras Security Systems leveren hoogwaardige beveiligingsoplossingen voor optimale betrouwbaarheid en integratie. Ons team zorgt voor een beveiligingssysteem dat perfect aansluit bij uw wensen en risico’s, en voldoet aan de meest strikte maatstaven. Met een goede balans tussen gebruiksgemak en maximale beveiliging.

Centraal aanspreekpunt

Uw vaste contactpersoon, onze accountmanager, heeft een gedegen security-opleiding, zodat hij u met autoriteit kan adviseren. Samen met deze accountmanager ontwikkelt u stap voor stap een beveiligingsplan op maat.

Engineering

Heras vertaalt uw beveiligingsbeleid naar een programma van eisen met onder meer technische specificaties, bouwtekeningen, bestekteksten en sterkteberekeningen. De elektronisch en werktuigbouwkundig engineers van Heras houden al in de engineeringfase rekening met alle facetten die de werking van uw systeem in de praktijk kunnen beïnvloeden.

Technische aansturing

Als het gaat om de daadwerkelijke uitvoering van uw beveiligingsproject kunt u vertrouwen op uw vaste projectleider. Hij bewaakt de kwaliteit, de planning en het budget. Bovendien zorgt hij voor afstemming van alle werkzaamheden rond uw high security-project: vergunningstrajecten, bouwkundige constructies, elektronica, hekwerken en poorten, toegangscontrole, logistiek, interne communicatie… De projectleider regelt het allemaal.

Realisatie door ervaren technici

Onze uitvoerende technici hebben grote ervaring met de realisatie van high security-projecten. Zij kennen de risico’s van werken op hoogte en zijn gewend security-voorzieningen te installeren zonder schade te veroorzaken aan bestaande structuren. Heras werkt met strikte procedures voor een veilige uitvoering met optimaal resultaat.

Beveiliging in werking stellen en testen

Na het afronden van de installatie kunnen we uw beveiligingssysteem in werking stellen. Daarbij laten we niets aan het toeval over. Na een periode waarin alle onderdelen zich kunnen ‘zetten’ in hun omgeving, voeren we een uitgebreide controle uit, eventueel met een fijnafstelling van het systeem. Vanzelfsprekend zorgen wij ook voor het inwerken van de mensen die het systeem bedienen. Met goede documentatie en de juiste instructies, zodat iedereen weet wat hij of zij moet doen om te zorgen dat uw high security solution in de praktijk daadwerkelijk een hoog beveiligingsniveau oplevert.

Total cost of ownership

Door alle onderdelen en werkzaamheden binnen uw beveiligingsproject goed op elkaar af te stemmen, realiseert Heras belangrijke besparingen. Dit leidt tot een lagere total cost of ownership dan aanbesteding in afzonderlijke delen.

Vertrouwen

Als u uw complete high risk-beveiligingsproject aan Heras toevertrouwt, voorkomt u dat verschillende partijen toegang krijgen tot gevoelige gegevens. Heras is een vertrouwde naam in buitenbeveiliging, met een uitgebreid trackrecord. U kunt vast rekenen op de integriteit van onze professionals en onze waterdichte regels en procedures voor het afschermen van uw gegevens. Heras wordt tweemaal per jaar gecontroleerd door de AIVD.

Onze high security-adviseurs geven graag toelichting

Wilt u direct contact met een van onze high security-adviseurs, vul dan het formulier in of neem telefonisch contact met ons op via +31 499 55 12 55.