Beveiliging van objecten met een hoog risicoprofiel gaat gewoonlijk gepaard met een intensief ontwikkelproces. Dat start met een grondige analyse van de situatie en problematiek ter plaatse en het doorrekenen van alle denkbare scenario’s. Aansluitend maken we een zorgvuldige afweging over het limiteren van de gedefinieerde risico’s.

Op basis van de uitkomsten komt Heras met een voorstel voor een integrale oplossing die voldoet aan het gewenste beveiligingsniveau. Ongeacht het marktsegment en het risicoprofiel van uw organisatie.

Volledig geïntegreerd

Hoe is de integratie van uw pand en het terrein? Wat zijn de relaties tussen ‘binnen’ en ‘buiten’? Welke mensen werken er met welke middelen? Wat is de wet- en regelgeving en welk imago streeft u na? Wij vragen net zolang door tot wij uw bedrijf en de omstandigheden volledig in kaart hebben. Pas daarna stellen onze beveiligingsexperts een pakket samen van organisatorische, bouwkundige en elektronische maatregelen, volledig met elkaar geïntegreerd volgens ons beproefde totaalconcept ADVAT.

Onze high security-adviseurs geven graag toelichting

Wilt u direct contact met een van onze high security-adviseurs, vul dan het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op via +31 499 55 12 55.