Betrouwbaar
We zijn betrouwbaar in de bescherming en beveiliging van leefomgevingen en terreinen. Levens en levensonderhoud vereisen effectieve bescherming en beveiliging van leefomgevingen en terreinen. Dat kun je niet aan het toeval overlaten. Betrouwbaarheid is een essentiële waarde in ons bedrijf. Onze klanten weten dat samenwerken met Heras betekent dat ze samenwerken met een bedrijf dat zegt en doet wat het belooft. 

Betrokken
We zijn betrokken bij onze klanten, de mens en het milieu. Mensen maken ons bedrijf. Veiligheid komt bij Heras op de eerste plaats. Veiligheid voor onze klanten en voor onze medewerkers. We bouwen aan duurzame relaties en creëren een veilige werkomgeving. Wij handelen altijd met integriteit en oprechtheid. Winst gaat bij ons nooit ten koste van het vertrouwen van onze klanten, partners en medewerkers.

Deskundig
We zijn deskundig in advies, kwaliteit, levering en budget. Door te luisteren naar onze klanten begrijpen we hun specifieke uitdagingen op het gebied van bescherming en beveiliging. Zij zijn expert in hun bedrijf en wij zijn de experts in de bescherming en beveiliging van leefomgevingen en terreinen. Samen beschermen we wat voor u van waarde is.